Monday, December 6, 2010

Replay revisited

The historic Paris Replay flagship store in rue Etienne Marcel, an early 19th century former ceramics shop has reopened its door after a complete makeover. The interiors have been renovated throughout, and blend perfectly with the brand-new concept devised and designed by Replay.
The aim of this concept is to recreate an environment that offers the visitor a pleasant break from the city, a relaxing experience for both body and mind. The premises of the Paris store unfold through a sequence of large halls with frescoes ceilings. All over the ground floor are high columns of plants and thin films of water descending from the ceiling. The original floral inlay work seems to sprout from the plants that climb up the walls, which blends into the perspective of the glass awning at the entrance, a reminiscent of some of the Paris metro entrances designed by Guimard.



The glass awning entrance














Courtesy Replay

No comments:

Post a Comment

Thanks everyone for your nice comments! Keep checking this blog, cool posts everyday except on weekends..... Cheers!

Post a Comment